Ferdfelt

360HD-system med 10" monitor

Backeye 360 i HD

360HD-system för total uppsikt runt hela fordonet hela tiden i realtid. Ett 360-system från Brigade ger föraren att manövrera sitt fordon säkert i trafiken, i trånga passager och med uppsikt kring hela sitt fordon. Detta minskar kostnader, skador och olyckor på fordon och medtrafikanter. (art.nr 6114 med 7″ monitor).

10" monitor i HD

Brigade utvecklar ständigt nya produkter för ökad säkerhet i och kring tunga fordon. Nu har den nya 10″HD monitorn landat på vårt lager. Denna nya modell (art nr6057) ersätter helt den tidigare analoga 10,4″ monitorn som därmed utgår (art.nr 4474).

Denna nya monitor är kompatibel med alla våra HD kameror, se nedan samt Brigade Backeye 360HD-system, för att i realtid får en komplett helikopter vy över ditt fordon.

Brigade erbjuder HD kameror för alla tillämpningar

Brigade har HD kameror för alla användningsområden;

  • Backkamera – utvändigt
  • Domekamera – invändigt för att tex säkra last
  • Kompaktkamera – in och utvändig, används tex som sidokamera.
  • Minikamera – invändigt för trånga utrymmen

Med HD-kablar för installation levererar vi kompletta system i full-HD för samtliga användningsområde, ut- och invändigt.

Har ni kunder som kör transporter ut i Europa?

Vet ni vilka krav som ställs på säkerhetssystem på fordon som kör i Europa? T.ex. DVS – Direct Vision Sandard – Abbiegeassistent.
Brigade är en komplett leverantör av säkerhetssystem för tunga fordon och erbjuder flera produkter och lösningar för att täcka behov av att öka säkerheten i och kring fordon, on- och offroad. Klicka på bilderna ovan för att läsa mer om våra övriga produkter från Brigade. 

Backeye360HDK
amerasystem för On & Off-Road

Back- och varnings alarm för tunga fordon

Radarsystem för detektionsvarning för hinder