Ferdfelt

Ferdfelt uppmärksammas som distributör

Ferdfelt har sedan början av 1990-talet arbetat med Esprit Glaslagning, och Esprit värdesätter relationen med oss som distributör. Vi är glada över uppmärksamheten och tacksamma för att vi får arbeta med högkvalitativa och välrenommerade varumärken.
Vi vill fira detta fina omnämnande med att ge Er våra kunder 10% extra rabatt vid beställning under juni månad på nedan glaslagningssystem.

Esprit Glaslagning – kampanj
Under tiden maj tom juli aktiverar vi produkterna från Esprit ytterligare genom vårt kampanjblad KOMPLETT. Nedan erbjudande gäller därför under hela den perioden, vilket ger er möjlighet att sälja in detta till alla Era verkstäder, för att de skall kunna erbjuda sina kunder glaslagning.

Elite Evolution är ett komplett glaslagningssystem + gratis utbildning

Elite Evolution, innehåller reparationsbrygga, spegel, uv-lampa – en ny designad ergonomisk dubbelisolerad högeffekts uv-lampa och en ny borrmaskin som har en aktiv varvtalsregulator. Vid köp av detta glaslagningssystem, bjuder vi på en utbildning  (ELITEPRODV-EU)

Compact Elite är ett entry level kit för dig som vill komma igång

Detta är ett bärbart 12 volts system, innehåller samma reparationsbrygga och resin som i Elite Evolution kit. Lämplig vid reparationer av stenskott och korta sprickor i laminerade vindrutor. (COMPELITE-12-G)

Påfyllnadsprodukter

Självklart innehåller våra glaslagningssystem allt du behöver för att genomföra professionella lagningar. Alla delar i ditt Esprit Kit går att köpa löst för påfyllning.
Här är några exempel

Tungstensborr
Gul 0,016 och 0,01 blå för finslipning av stenskotte

Toppvätska
Toppvätska 5 ml i hög kvalitet.

Glaslagningsvätska
2 ml för 8-10 reparationer. BS251 kategori A resin

Polish vit
Polermedel för slutlig finish av härdad reparation.