Ferdfelt

Fortsätt hjälp till att minska smittan

Sanera inte bara dina händerna - utan även bilen och andra hårda ytor

Nu i tider av virus är det fokus på rengöring och desinficering för att undvika spridning av virus, har vi satt samman ett sortiment för att hjälpa Er med detta. Vi har nyheter från Holts, Dreumex och RING som hjälper till med detta.

Nytt varumärke - Dreumex - Power Wipes som decinficerar hårda ytor

Dreumex desinficeringsprodukter är svaret på dina dagliga rengöringsbehov genom att med desinficerings wipes eliminera bakterier, virus och svampar från hårda ytor.

"Dreumex älskar smutsiga händer”

“Dreumex älskar smutsiga händer” och vill uppmärksamma vikten av god handvård och hur lätt det kan skydda, rengöra, desinficera och ta hand om dem. Många människor som arbetar med händerna varje dag – och har att göra med olja, fett, lim, färg, bläck etc. – inser ofta inte hur viktigt det är att ta hand om händerna. 

Holts Hand & Surface Sanitiser

Holts Car Sanitiser (150 ml) är lätt att använda och de-kontaminerar snabbt hela fordonets interiör, tar bort obehaglig lukt och lämnar en fräsch och ren doft.

De-kontaminerar på under 10 minuter
Dödar Coronavirus och SARS-CoV-2 och 99,9% av övriga bakterier
Holts Hand & Surface Sanitiser är en snabbverkande lösning för att desinficera händer och de flesta hårda ytor, har en snabbtorkande formel som inte lämnar några klibbiga rester. 70% alkohol. Dödar 99,99% av bakterierna.

Sanera upp till 10 kvm yta

Ring Auto Expel – Saneringsmaskin

Maskinen som på 30 minuter sanerar tex bilens kupé med rökdimma, eliminerar dåligt lukt och rengör luftkonditioneringen.

Biocidformel effektiv mot höljesvirus som coronavirus och MRSA
Lämplig för användning på alla ytor inklusive läder och tyg
Värmer upp desinfektionsvätskan och ger en fin torr dimma.
Saneringsvätska finns i tre versioner, Showroom Fresh, Forest Cherry och Lemon.

Så här fungerar Holts Car Sanitiser