Ferdfelt

Laga stenskottet effektivt med Esprit Glaslagningssystem

Laga dina kunders stenskott enkelt med Esprit  Glaslagningssystem. Nu har du möjligheten att erbjuda din kunder glaslagning i högsta klass.

Esprit har i över 40 år levererat till internationella kedjor inom bilindustrin och oberoende lokala återförsäljare. Produkterna är i proffsklass och systemet är lätt att använda för att laga stenskott. Esprit vindrute reparationssystem håller BS 251: 1994 och AS / NZS testning 2366.2.1999 standarder. Vindrutereparation är det miljövänliga alternativet till att byta rutan. Om du letar efter ett professionellt sätt att reparera vindrutor är Esprit det bästa alternativet.

Nya Elite Evolution är ett komplett glaslagningssystem
Elite Evolution, innehåller reparationsbrygga, spegel, uv-lampa – en ny designad ergonomisk dubbelisolerad högeffekts uv-lampa och en ny borrmaskin som har en aktiv varvtalsregulator. Enheterna är 12V men kan även drivas via elnätet med nätdelen som medföljer produkten. Detta betyder att samma kit kan användas både i verkstad och ute på fältet med lika hög prestanda.
Evolution-kitet har också den nya Esprit-designade 12v- värmaren som används för att torka ut fukt ur skador och att värma glaset för att underlätta reparation. Elite Evolution är  först med det nya syrafria resinet, vilket resulterar i en förbättrad hälsa och säkrare miljö för servicetekniker.
Väskan innehåller allt du behöver för att genomföra professionella lagningar och alla delar i Esprit Elite Evolution Kit går att köpa löst för påfyllning. Vid köp av en väska erbjuder vi ett utbildningstillfälle för hur systemet fungerar.
Ert pris 10.725 kr (brutto 19.500 kr).

Compact Elite – Entry Level Kit
Ett lägre kostnadsalternativ till Elite™ Evolution kit. Detta är ett bärbart 12 volts system, innehåller samma reparationsbrygga och resin som i Elite™ Evolution kit.
Lämplig vid reparationer av stenskott och korta sprickor i laminerade vindrutor. Väskan innehåller allt du behöver för att genomföra lagningar och förbruknings produkterna i Esprit Compact Elite Kit går att köpa löst för påfyllning.
Ert pris 4.225 kr (brutto 7.650 kr)

Beställ här!