Ferdfelt

Nya IP-kameror från Brigade

Användingen av IP-kameror ökar för övervakning och inspelning. Anslutning av IP-kameror (Internet Protocol) ökar antalet tillgängliga kanaler för inspelning i en Mobile Digital Recorder (MDR). Upp till 6 kameror kan anslutas till 4-kanals MDR och upp till 16 kameror till 8-kanals MDR.

En IP-kamera (Internet Protocol) är en högupplöst digitalkamera med sin egen IP-adress. Istället för att överföra video via en videokabel till en bildskärm eller MDR, överför IP-kameran digital video till MDR via en dataanslutning (Ethernet-kabel) där bilderna sparas i hårddiskminnet.

Upp till 6 kameror kan anslutas till 4-kanals MDR och upp till 16 kameror till 8-kanals MDR.

Alla IP-kameror har högupplöst bildkvalitet, webbläsaråtkomst och CMOS-teknik vilket innebär en betydligt bättre bild i motljus.

Brigades nya IP kameror

IP-1000C – Intern framåtvänd kamera
Brigades framåtriktade kamera är infälld mot vindrutan, undviker reflektioner och ger högkvalitativ video av vägen framåt och inkluderar en mikrofon för inspelning av ljud.

IP-1100C – Ytmonterad kamera
Denna IP67 ytmonterade kamera har konstruerats för att monteras vertikalt internt eller externt för att övervaka passagerare, laster, baklyft etc. Inbyggd G-sensor för automatisk bildorientering. Högeffektiva IR-lysdioder för prestanda i svagt ljus.

IP-1200C – Ytmonterad kupolkamera
Brigades ytmonterade kupolkamera är idealisk för övervakning av förarhytten eller lastområdet. 1080p-upplösning säkerställer att bilderna är tydliga i händelse av en säkerhetsincident.

Brigade Expansion Modules använder Power Over Network (PON) Switch-teknik för att utöka MDR-kanalens kapacitet genom att överföra digitala videobilder. MDR-enheten möjliggör enkel kamerainställning utan behov av specifik IP-kamerakunskap.

Viktigaste fördelarna:

  • Spela in upp till 16 kameror per MDR
  • Öka antalet kanaler för en MDR-500
  • Fånga HD-video för bevis; t.ex. Identifiera förare och fordonets skyltar
  • Överlägsna kontrastförhållanden och bildhastighet jämfört med analoga kameror
  • Snabb inställning av funktioner

Backeye360HD – kamerasystem för Off-Road

Back- och varnings alarm för tunga fordon

Kamerasystem för uppsikt kring stora fordon

Brigade är en komplett leverantör av säkerhetssystem för tunga fordon och erbjuder flera produkter och lösningar för att täcka behov av att öka säkerheten i och kring fordon, on- och offroad. klicka på bilderna nedan för att läsa mer om våra övriga produkter från Brigade.