Ferdfelt

NYHET – Brigade Introducerar ZoneSafe

Skydda medarbetare och fordon på arbetsplatsen – ZoneSafe är ett varningssystem för att minska skador och olyckor på arbetsplatser.
Systemet känner av och varnar för faror och hinder inom ett givet område kring en sändare. Sändaren kan fästas på ett fordon eller fasta föremål.
Systemen kan tex varna i ett fordon för att en medarbetare rör sig nära fordonet,  för medarbetare som rör sig i gångar på ett lager eller för att ett fordon kommer för nära ett fast hinder.

ZoneSafe – Så fungerar det
ZoneSafe-systemet består av olika delar som sätts samman till ett system, en controllenhet/ECU, antenn/sändare, samt VibraTags som medarbetare bär på sig för att få varning om ett fordon eller annan fara finns i närheten. VibraTags  kan också användas som entrekort på byggetableringar, till täckter eller liknande. Från  dessa tags kan sedan data analyseras för hur man tex kan sätta in ytterligare utbildningsåtgärder för att minska olyckstillbud utifrån statistik.

ZoneSafe – Många användningsområden
ZoneSafe systemet kan sättas samman för att tillämpas inom många användningsområden. Ett exempel är tex nu i tider av Corona, så kan det se till att medarbetare håller distans till varandra på arbetsplatsen bara för att nämna ett områden som ZoneSafe kan hjälpa Er med.

Kontakta oss gärna för en presentation av nya ZoneSafe från Brigade, vi presenterar det gärna via ett digitalt möte. Läs också gärna mer om ZoneSafe här eller kontakta oss för mer information, pris och offert agneta@ferdfelt.se.