Ferdfelt

Sanera inte bara dina händerna - utan även bilen och andra hårda ytor

Nyheter från Holts, Dreumex och RING!

Nu i tider av virus är det fokus på rengöring och desinficering för att undvika spridning av virus, har vi satt samman ett sortiment för att hjälpa Er med detta. Vi har nyheter från Holts, Dreumex och RING som hjälper till med detta.

Dreumex älskar smutsiga händer

“Dreumex älskar smutsiga händer” och vill uppmärksamma vikten av god handvård och hur lätt det kan skydda, rengöra, desinficera och ta hand om dem.
Många människor som arbetar med händerna varje dag – och har att göra med olja, fett, lim, färg, bläck etc. – inser ofta inte hur viktigt det är att ta hand om händerna.  Med Derumex koncept blir de enkelt för dig, dina kollegor och kunder att ta hand om, rengöra, desinficera och sköta sina händer.

Sanerings NYHETER från Holts!

Holts Car & Hand Sanitiser
Holts Car Sanitiser (150 ml) är lätt att använda och de-kontaminerar snabbt hela fordonets interiör, tar bort obehaglig lukt och lämnar en fräsch och ren doft.

  • De-kontaminerar på under 10 minuter.
  • Dödar Coronavirus och SARS-CoV-2 och 99,9% av övriga bakterier.

Holts Hand & Surface Sanitiser är en snabbverkande lösning för att desinficera händer och de flesta hårda ytor, har en snabbtorkande formel som inte lämnar några klibbiga rester.

  • 70% alkohol.
  • Dödar 99,99% av bakterierna.

Ring Auto Expel - Saneringsmaskin

Maskinen som på 30 minuter sanerar tex bilens kupé med rökdimma, eliminerar dåligt lukt och rengör luftkonditioneringen.

  • Biocidformel effektiv mot höljesvirus som coronavirus och MRSA.
  • Lämplig för användning på alla ytor inklusive läder och tyg.
  • Värmer upp desinfektionsvätskan och ger en fin torr dimma.

Saneringsvätska finns i tre versioner, Showroom Fresh, Forest Cherry och Lemon.