Ferdfelt

Välkommen till en komplett leverantör!

Ferdfelt har i över 30 år haft mycket betydande ställning som leverantör till den svenska fordonsbranschen.
Genom att erbjuda kompetens och resurser mellan tillverkare, återförsäljare och slutkund skapas mervärden för alla parter. Våra varumärken och vårt sortiment tillsammans med kunskap, marknadsstöd, logistik och en hög servicenivå gör oss till en naturlig samarbetspartner inom fordonsindustrin.

Nya TRICO Flex – idealisk för försäljningsställen med begränsat utrymme.

Vi är stolt över att kunna tillkännage den efterlängtade moderniseringen av vårt enormt framgångsrika TRICO Flex sortiment av torkarblad – vilket ger dig samma premium TRICO kvalitet som tidigare, men med ny och förbättrad passform och marknadstäckning.
Med nya Trico Flex introducerar vi det nya “Top mount” retro-fit fästet. Detta ger en snyggare design jämfört med det tidigare ”sidmonteringssystemet” och låter dig fortsätta att uppgradera dina kunders äldre konventionella blad till den senaste teknologin.
TRICO Flex inkluderar nu också det allra senaste unika “Slide Button” fästet som är monterat på många sena modeller av Mercedes, inklusive de senaste A-klass, B-klass, C-klass och V-klass.

Vi hjälper er med butiksmaterial

Hör gärna av er till oss om ni behöver ett snyggt ställ för era torkarblad. Denna ställning rymmer 70st blad och kan lätt förflyttas i er butik. Här finns även plats för produktkatalog med all information ni behöver för att lyckas mer er försäljning av Tricos torkarblad.
Om du har några frågor om nya TRICO Flex, tveka inte att kontakta oss.

Med 14 artiklar täcker du upp till 95% av EU: s bilpark

Teknologin bakom TRICO Flex har gjort det möjligt att bli ett av de mest mångsidiga torkarbladen på marknaden. Det avancerade, flexibla torkarbladet, Easy Connection tekniken och Memory Curve Steel  möjliggör snabb och enkel montering.

Ett brett sortiment!

GDS produkter
Quixx produkter ger kunden flera möjligheter att laga sin bil själv. Fälgar, glas och vinyl.

Lysande bilbelysning
Tungsram står för marknadens absolut bästa lampor och bredaste utbud.

Kylvätska för alla
Prestones produkter passar alla bilar och och kan blandas med alla färger av kylvätska.

Ta hand om bilen
Holts är en global ledare inom bilvård, avgasprodukter, kylarprodukter och proffsprodukter.