Ferdfelt

TRICO
Trico är synonymt med torkarblad. Trico var de första som började tillverka ett modernt torkarsystem år 1917, när bilarna började utrustas med vindrutetorkare. Resultatet blev ett väldigt stort bidrag till vägsäkerheten och banade vägen för en serie innovationer och förbättringar av bilens konstruktion. Läs mer

PRESTONE
Etablerat i USA 1927 och Nummer 1 i USA, har Prestone blivit världsledande när det gäller skydd av bilar under extrema förhållanden. Våra toppanläggningar för forskning och utveckling i Danbury, Connecticut, fortsätter att se till att Prestone är kvar i framkanten av fordonsteknologin. Prestone All Makes All models Antifreeze/Coolant. Läs mer

BRIGADE
Brigade Electronics är marknadsledande inom fordonssäkerhetssystem med ett heltäckande utbud av produkter för att minska risken för kollision och maximera effektiviteten, inklusive 360 kamerasystem, backalarm, ultraljudssensorer, backradar och talande varningssystem. Läs mer

HOLTS
Sedan Douglas Holt först började sälja bildelar 1919, har bolaget varit engagerad att hjälpa motorister att underhålla sina bilar. Som ett brittiskt företag som utvecklar, testar och tillverkar produkter i Storbritannien för att exportera hela världen, stolta över sitt arv och position inom bilindustrin.
Läs mer

SIMONIZ
SIMONIZ Original Wax är där allt började för över ett sekel sedan tillbaka USA. Vår guldburk blev en ikon och produkten har blivit branschstandard för långvarigt skydd och glans. Idag är det den produkt som alla andra bedöms efter! Mer än 100 års bilvårdserfarenhet har säkerställt att det omfattande nya sortimentet är betrott av proffs för att ge marknadsledande prestanda varje gång.
Läs mer

TUNGSRAM
Tungsram (f.d. GE) har spelat en ledande roll inom fordonsbelysning i många år. Tungsram har ett av marknadens bredaste urval av billampor tillgängliga. Vi erbjuder ett komplett utbud av fordonslampor som är verksamma på antingen 12V eller 24V system.
Läs mer

TRUCK-LITE
Truck-Lite har varit ledande inom innovationer över de senaste 50 åren och har flera större produktlanseringar varje år. Under varumärken som Truck-Lite, Rubbolite och FER, har Truck-Lite blivit ledande inom både LED teknologi och glödlampsljussystem.
Läs mer

RUBBOLITE
Rubbolite har varit ledande inom innovationer över de senaste 50 åren och har flera större produktlanseringar varje år. Rubbolite har blivit ledande inom både LED teknologi och glödlampsljussystem och använder sin inhouse expertis för att kontinuerligt förbättra produktsortimentet.
Läs mer

RING
Ringen Automotive är ett ledande europeiskt varumärke inom fordonsbelysning, auto el och bil tillbehörsprodukter. Ring levererar ett brett utbud av produkter till både handel och detaljhandel eftermarknad, som inkluderar innovationer i bil lampor, däck underhåll, batteriskötsel och verkstadsinspektionsverktyg.
Läs mer

ESPRIT
Grundades 1981 Esprit är en av de ledande tillverkare och leverantörer av vindrutan reparationsverktyg och utrustning över hela världen. Esprit vindrutan reparationssystem har gått BS 251: 1994 och AS / NZS testning 2366.2.1999 standarder.
Läs mer

KENT
KENT har ett komplett sortiment produkter för vård av din bil. I sortimentet ingår alla typer av äkta sämskskinn, svampar, microdukar, borstar, syntetskinn m.m. för både proffs och gds. Alla produkter är tillverkade av högklassiga material. Alla tvättsvampar tål fett, olja och bensin. Alla microdukar kan tvättas i tvättmaskin.
Läs mer