Ferdfelt

MARKNADSLEDANDE REPBORTTAGNINGSPRODUKETER FÖR LACK & ACRYL

QUIXX produkter är utformade och tillverkade av ett tyskt företag som heter EVI GmbH. Från början fokuserade E.V.I. GmbH på sitt kunnande i ”ytteknologi” och definierade detta som sitt kärnområde. Sedan dess har denna kompetens systematiskt och kontinuerligt utvecklas.

QUIXX 2-stegs Repborttagning för små, medelstora och djupa repor på lacken

Oavsett hur försiktig man är kan repor inte förhindras. QUIXX är den första Scratch Removern för färger som har uppnått TÜV kvalitetsstämpel för bevisad effektivitet. QUIXX Paint Scratch Remover har också klarat särskilt stränga test och standarder för DEKRA testprogram och uppnått betyget ”mycket bra”.

QUIXX Strålkastarbehandling – Polish + Försegling

Genom att använda QUIXX Strålkastarbehandlingskit blir matta och gulnade strålkastare återställda som nya igen. Satsen innehåller allt som krävs för ett professionellt resultat. Det sparar ett dyrt verkstadsbesök eller tom en dyr ersättningstrålkastare.

QUIXX Akryl Scratch Remover tar bort repor från akryl och Plexiglas® ytor

Akryl eller Plexiglas® … många föremål i dagligt bruk är tillverkade av dessa. Tyvärr är dessa material är mycket benägna att skrapas och få repor. En snabb och enkel åtgärd är att använda QUIXX Akryl Scratch Remover, bevisad miljontals gånger!
Den unika effektiviteten i QUIXX Acryl Scratch Remover har bekräftats av ett TÜV certifikat och återspeglas också i de många priser som vunnits i internationell fackpress.

QUIXX 9-1 Cleaner för djup rengöring

QUIXX 9-1 Cleaner är en ”Multifunktionsprodukt” som rengör nästan varje yttre och inre yta på ditt fordon. Det ger en bekväm, snabb och enkel rengöring som enkelt tar bort damm och smuts, insekter, kåda, fågelspillning, bromsdamm, nikotin, etc. Den har en kraftfull rengöring men är skonsam. Med särskild QUIXX Hydrofil Cleaning Technology (HCT) för fläckar och ränder. All-inclusive-Kit med tre speciella rengöringssvampar och en överlägsen kvalitetsmikrofiberduk.
För alla dessa ytor – Lack, Fälgar, Interiör, Plast, Insekter, Läder, Vinyl, Metall och Gummi/Däck.

QUIXX 7-in-1 Wax är sju vanliga produkter i en

QUIXX 7-1 Wax är en ”Multifunktionsprodukt” som återställer, underhåller, förseglar och skyddar nästan alla yttre och inre ytor på din bil. Snabb, enkel och bekväm applicering på lack, däcken, plastdetaljer, vinyl, läder, metall, strålkastare och ger ett långvarigt skydd med 3D-PolyGrid Technology. All-inclusive-Kit med 3 applikations-svampar och en premium mikrofiberduk. Skyddar alla dessa ytor – Lack, Däck/Gummi, Interiör, Plast, Läder, Metall och Strålkastare.

QUIXX 3-i-1 polish är tre stora produkter i en

  1. Lackpolish för alla blanka bildetaljer.
  2. Metallpolish för att rengöra och skydda metalldelar.
  3. Plastpolish för att renovera glansiga plastdetaljer och strålkastare.

En ”Multifunktionsprodukt” som kan polera nästan varje yttre och inre yta på din bil. Säker på blank lack, plast och metallytor Återställer åldrad och tråkig färg, plast och metall. Bekväm, snabb och enkel applicering leder till strålande glans i nyskick med miljövänlig High-Tech-Formel. All-inclusive-Kit med tre applikationssvampar och en överlägsen kvalitetsmikrofiberduk.