Ferdfelt

QUIXX - MARKNADSLEDANDE INOM REPBORTTAGNING FÖR LACK & ACRYL

QUIXX produkter för repborttagning är utformade och tillverkade av ett tyskt företag som heter EVI GmbH. Från början fokuserade E.V.I. GmbH på sitt kunnande i ”ytteknologi” och definierade detta som sitt kärnområde. Sedan dess har denna kompetens systematiskt och kontinuerligt utvecklats.

QUIXX repborttagning

QUIXX Paint Scratch Remover - Repborttagning för små, medelstora och djupa repor på lacken

Oavsett hur försiktig man är kan repor inte förhindras. QUIXX är den första Scratch Removern för färger som har uppnått TÜV kvalitetsstämpel för bevisad effektivitet. QUIXX Paint Scratch Remover har också klarat särskilt stränga test och standarder för DEKRA testprogram och uppnått betyget ”mycket bra”.

QUIXX repborttagning

QUIXX Headlight Restoration Kit – Polish och försegling

Genom att använda QUIXX Strålkastarbehandlingskit blir matta och gulnade strålkastare återställda som nya igen. Satsen innehåller allt som krävs för ett professionellt resultat. Det sparar ett dyrt verkstadsbesök eller tom en dyr ersättningstrålkastare.

QUIXX repborttagning

QUIXX Acrylic Scratch Remover - tar bort repor från akryl och Plexiglas® ytor

Akryl eller Plexiglas® … många föremål i dagligt bruk är tillverkade av dessa. Tyvärr är dessa material är mycket benägna att skrapas och få repor. En snabb och enkel åtgärd är att använda QUIXX Akryl Scratch Remover, bevisad miljontals gånger!

QUIXX repborttagning

QUIXX Glass Scratch Remover - tar bort irriterande repor på glas

Hemligheten med vår QUIXX Glass Scratch Remover är kraftfulla diamantslipmedel som använder två revolutionerande poleringspastor för att ta bort repor från glasytor för bästa resultat. Irriterande repor på bilrutor, klockglas, glasmöbler, dekorationer och fönsterrutor kan äntligen tillhöra det förflutna.

QUIXX repborttagning

QUIXX Dent Repair Kit - ta bort bucklor i lacken

Med QUIXX Dent Repair Kit kan du snabbt ta bort fula bucklor och hagelskador från de flesta delar av fordonets karosseri utan att skada ytan. Det bästa är: Du undviker ett dyrt besök i verkstaden och ökar återförsäljarvärdet på ditt fordon.

QUIXX repborttagning

QUIXX Black Tyre Colour - få tillbaka lysten i däcken

Med Quixx Black Tyre Colour får du tillbaka lysten i dina däck. Black Tyre Colour innehåller svart färgpigment som gör att färgen håller längre och ger ännu mer lyst. All inclusive kit.

QUIXX repborttagning

QUIXX Black Plastic Colour - återställer svärtan i dina plastdetaljer

QUIXX Black Plastic Colour ger ditt fordon ett nytt utseende: Efter ett tag börjar plastdelar att se grå, matt, väderbitna och gamla. Mest drabbade är stötfångare, hjulhusskydd och trimlister på dörrar och bagageluckor. Medan andra produkter bara lyckas återställa utseendet på dessa delar under en begränsad period, erbjuder svartpolymertekniken i QUIXX intrycket av djuprik färg upp till 12 månader.

QUIXX repborttagning

QUIXX Metal Resoration Kit - återställer metallblänket

QUIXX Metal Restoration är den ultimata vårdande produkten för krom, aluminium, magnesium, mässing, koppar, nickel, rostfritt stål och många andra metaller. På grund av det innovativa högpresterande poleringskoncentratet, tas särskilt dis, oxidering, korrosion, tjära, bromsdamm och små spår snabbt bort. Det uppnås professionellt resultat utan ful grumling, som kan uppstå med andra rengöringsmedel. Metallen glimrar som nytt.

QUIXX repborttagning

QUIXX Wheel Repair Kit - laga fälgskador själv

Med QUIXX reparationssats för fälgar med den innovativa QUIXX Liquid Aluminium-tekniken kan du snabbt eliminera skadorna på dina fälgar. Repor och till och med små bitar som bryts loss från fälgen kan enkelt repareras: Fälgen modelleras tillbaka till sin ursprungliga form och sedan målas det behandlade området med den medföljande silverpennan.

QUIXX repborttagning

QUIXX Windshield Repair Kit - fixa mindre stenskott i framrutan

QUIXX reparationssats för vindruta är det pålitliga och kostnadseffektiva alternativet till kostnaden för att byta hela vindrutan. Satsen innehåller alla specialverktyg och ett mycket effektivt, transparent resin som gör att du kan reparera skador på bilglas som ett proffs.